Overig

Inzameling voor voedselbank

Zoals reeds gecommuniceerd in een van de vorige weekbrieven zullen wij als ‘ Fontein’  vanaf 1 januari gaan meedoen met de inzamelingsactie voor de voedselbank. In meerdere kerken in Apeldoorn worden incidenteel of structureel producten ingezameld voor de voedselbank. Wij willen graag structureel bijdragen.

Wat houdt de actie precies in?

Iedere week wordt in de weekbrief vermeld wat de ‘producten van de maand’ zijn. Iedere zondag wordt het ook op de beamer bekendgemaakt. U kunt 1 of meerdere van deze producten iedere zondag gedurende die maand meenemen naar de dienst en in een krat deponeren die in de hal van het Kristal staat opgesteld. Van deze producten worden voedselpakketten gemaakt, die een keer per week worden uitgereikt aan de allerarmsten uit Apeldoorn. Op deze wijze willen we voldoen aan onze Bijbelse opdracht om voor onze naaste te zorgen en (beseffend dat het slechts een kleine bijdrage is)het voedsel in de wereld beter te verdelen. We willen deze actie dan ook graag van harte bij U aanbevelen.

Mee te nemen producten:

Help de Voedselbank helpen!:

m meer mensen te bereiken is de voedselbank vernieuwd. Het is nu meer een winkelconcept. Geen wachtrijen meer buiten, ruimere openingstijden en er is een fijne wachtruimte met koffie en ruimte voor ontmoeting. Klanten ( ruim 700 Apeldoorners) winkelen samen met de vrijwilligers en kiezen de producten die bij hun levensstijl passen. En we hopen echt dat mensen met ‘drempelvrees’ ook de weg naar de Voedselbank weten te vinden. We hebben weer een actuele lijst met producten samengesteld. Helpen jullie mee? Er staan bij beide ingangen een krat waar je voedsel in kan deponeren.

  • pasta – mie
  • jam

Help de Voedselbank helpen!:

Om meer mensen te bereiken is de voedselbank vernieuwd. Het is nu meer een winkelconcept. Geen wachtrijen meer buiten, ruimere openingstijden en er is een fijne wachtruimte met koffie en ruimte voor ontmoeting. Klanten ( ruim 700 Apeldoorners) winkelen samen met de vrijwilligers en kiezen de producten die bij hun levensstijl passen. En we hopen echt dat mensen met ‘drempelvrees’ ook de weg naar de Voedselbank weten te vinden. We hebben weer een actuele lijst met producten samengesteld. Helpen jullie mee? Er staan bij beide ingangen een krat waar je voedsel in kan deponeren.

  • sultana
  • frisdrankflessen ( jes) – blikjes

Help de Voedselbank helpen!:

Om meer mensen te bereiken is de voedselbank vernieuwd. Het is nu meer een winkelconcept. Geen wachtrijen meer buiten, ruimere openingstijden en er is een fijne wachtruimte met koffie en ruimte voor ontmoeting. Klanten ( ruim 700 Apeldoorners) winkelen samen met de vrijwilligers en kiezen de producten die bij hun levensstijl passen. En we hopen echt dat mensen met ‘drempelvrees’ ook de weg naar de Voedselbank weten te vinden. We hebben weer een actuele lijst met producten samengesteld. Helpen jullie mee? Er staan bij beide ingangen een krat waar je voedsel in kan deponeren.

  • thee
  • pasta

Help de Voedselbank helpen!:

Om meer mensen te bereiken is de voedselbank vernieuwd. Het is nu meer een winkelconcept. Geen wachtrijen meer buiten, ruimere openingstijden en er is een fijne wachtruimte met koffie en ruimte voor ontmoeting. Klanten ( ruim 700 Apeldoorners) winkelen samen met de vrijwilligers en kiezen de producten die bij hun levensstijl passen. En we hopen echt dat mensen met ‘drempelvrees’ ook de weg naar de Voedselbank weten te vinden. We hebben weer een actuele lijst met producten samengesteld. Helpen jullie mee? Er staan bij beide ingangen een krat waar je voedsel in kan deponeren.

  • beschuit
  • nasi-bami mix