Het Vakantie Bijbel Feest is afgelopen, maar u kunt nog nagenieten van de foto’s die op Facebook zijn geplaatst:

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

 

 


Welkom op de site van het Vakantie Bijbel Feest Zuidbroek!

Dit jaar organiseert De Fontein voor het eerst het Vakantie Bijbel Feest in de wijk Zuidbroek. Het doel is dat we dit vanaf nu elk jaar in de laatste vakantieweek van de zomer gaan organiseren. Het is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Het maakt niks uit of je nu wel of niet wat van de Bijbel weet, iedereen is welkom! We hebben een super leuk programma klaar liggen! Deelname is kosteloos.

Het thema van het Vakantie Bijbel Feest is ‘SchatRijk!’. Samen met de kinderen gaan we ontdekken wie God is / wie Jezus is door op zoek te gaan naar de schatten die in de Bijbel staan. Door deze schatten leren de kinderen God op een laagdrempelige manier beter kennen.

Wanneer?

  • Woensdag 28 augustus van 9.45 – 12.00 uur
  • Donderdag 29 augustus 9.45-12.00 uur
  • Vrijdag 30 augustus 9.45 – 12.30 uur (van 12.00 – 12.30 sluiten we feestelijk af met pannenkoeken!)

Voor wie?
Voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.

Waar?
Wijkcentrum Kristal
Distelvlinderlaan 200
7323 RK Apeldoorn

Aanmelden
We zouden het fijn vinden als we van te voren weten of uw kind komt zodat we rekening kunnen houden met genoeg materialen en begeleiding. Aanmelden kan via vakantiebijbelfeest@defonteinapeldoorn.nl.

Het programma

Aan de hand van het jaarthema gaan we liedjes zingen, krijgen kinderen een toneelstukje te zien passend bij het Bijbelverhaal, gaan we knutselen en hele leuke spelletjes/activiteiten doen passend bij de leeftijd. En vrijdag sluiten we feestelijk af met heerlijke pannenkoeken! Kortom, een tof programma voor de kinderen!

Wat houdt het thema SchatRijk! in?
In een museum worden dingen bewaard die waardevol zijn en niet verloren mogen gaan. Deze schatten roepen herinneringen op die je niet mag vergeten. Schatten leren je iets over vroeger, over nu en ook over de toekomst. Op schatten ben je zuinig en een museum geeft deze schatten aan jou door.

Tijdens het Vakantie Bijbel Feest willen we de kinderen ook ‘schatten’ doorgeven. Schatten van en over God. Het thema SchatRijk! verwijst daarmee ook naar de schatten van een ander ‘Rijk’, namelijk het Rijk van God. Door deze schatten kunnen we kinderen laten zien wie God is. God is niet gebonden aan tijd en plaats: God is áltijd dezelfde! Dat ontdek je als je op zoek gaat naar de schatten in de Bijbel. Zij laten je ontdekken dat God gisteren, vandaag en in de toekomst dezelfde grote en sterke God is. Een liefdevolle God die van ons houdt en niets liever wil dan dat we ons leven aan Hem toevertrouwen.

We nemen de kinderen drie dagen mee naar ‘een museum’ vol met schatten uit de Bijbel zodat ze ‘schatrijk’ van het Vakantie Bijbel Feest vandaan komen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Vakantie Bijbel Feest of wat afstemmen? Mail naar vakantiebijbelfeest@defonteinapeldoorn.nl of bel naar 06 361 70 871

Geloofsgemeenschap de Fontein
Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van Geloofsgemeenschap De Fontein (PKN). Elke zondag wordt er in het wijkcentrum Het Kristal een dienst gehouden. Bekijk deze website voor meer informatie over De Fontein.