Wat u moet weten als lid

Van Harte Welkom,

Hieronder wat aanvullende informatie over De Fontein:

Nieuwsbrief:
U kunt u aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief: https://www.defonteinapeldoorn.nl/newsletter-signup/

Info alléén voor leden
Verder staat er op de site nog afgeschermde informatie, alleen voor leden: zoals Fotogalerij, taakgroepen, etc. https://www.defonteinapeldoorn.nl/inloggen/

Op de site ziet u rechtsboven “Inloggen”. Als u/jij daar op klikt, verschijnt er een scherm waarop een gebruikersnaam/emailadres en een wachtwoord ingevuld kan worden. Kies daarna voor aanmelden. Daarna wordt e.e.a. gecontroleerd en krijgt u/jij toegang. Dit regelt de secretaris van De Fontein: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. Als je na het verlenen van toegang inlogt, zie je rechts bovenaan Mijn Gemeente. Daar kun je aanvullende informatie vinden. Op de afgeschermde omgeving staan inmiddels al 80 a 90 foto’s. Wanneer u/jij daar ook bij wilt staan, stuur dan een digitale (pas)foto naar de administratie van De Fontein: administratie@defonteinapeldoorn.nl.

CHRCH App
De CHRCH app moet u zien als verlengstuk van de website en de digitale nieuwsbrief. Het is een bijzondere informatieve app, met een agenda, nieuws en gegevens van leden (alleen zichtbaar als u dat wilt). Aanmelden/registreren via onderstaande links en u krijgt toegang. U kunt zelf aangegeven of uw informatie voor alle leden zichtbaar is of niet. Klik hier voor de handleiding.

 

 

Kerkbalans/Collectebonnen/Giften/Collecten
Met ingang van 2018 is de PGA gestart met een Webshop SKG-Collect (geïntegreerd in de site van de PGA) en een App Kerkgeld (zie links hieronder). U kunt de Kerkbalans/Collectebonnen/Giften toezeggen/bestellen/doen met de App Kerkgeld. Na de zomer 2018 volgt het doen van collecten voor/tijdens/na de dienst ook via de App.

In Mijn account kunt u kiezen voor Historie om te zien welke acties u heeft gedaan. Op de Webshop kunt u ook de Kerkbalans invullen, een gift doen of collectebonen bestellen. Zie ook het bijgevoegde link. https://site.skgcollect.nl/292/pagina/2493/startpagina.html. Van alle acties in de webshop en de app ontvangt u een email ter bevestiging.

Meedoen
U kunt op verschillende manieren meedoen  met De Fontein:
– Er zijn een 3-tal gespreksgroepen waarvan 1 voor 20-30-ers;
– Bloemengroet, bakploeg, dienstvoorbereiding, facilitair, muziekgroep, aankondiging collecte, welkom heten, etc.

Jeugd
Er is een catechisatie- en jeugdgroep in een eigen honk. Start om 1800 uur met een gezamenlijke maaltijd.

Belijdenis
Wordt in principe verzorgd bij voldoende aanmeldingen.